Vores kunder mener

Tina Sivertsen

Tusind tak for et rigtig godt samarbejde omkring vores nye flotte køkkendøre.

Alle i vores andelsforening er meget tilfredse med de nye døre, de har virkelig pyntet, både indefra og udefra.

Fra alle beboere lyder der en meget meget stor ros og tak til Mads og Tobias for et super flot arbejde, målrettethed på at få opgaven løst, kæmpe stor imødekommenhed i forhold til alle små og store problemer, som opstod undervejs og hele vejen igennem super venlige og flinke. Jeg ved at det ikke er nemt at skulle tilfredsstille så mange forskellige mennesker på en og samme tid, men det har i alle formået til UG, så jeg håber du vil bringe de rosende ord videre til Mads og Tobias, for jeg hører det igen og igen fra beboerne.

Jeg håber, at jeg må kontakte dig igen en anden gang, hvis vi får en anden lignende stor opgave i foreningen.


Vi udfører opgaver for både private, virksomheder og offentlige bygherrer.

Omkring 85% af vores opgaver udfører vi for en fast kundekreds af private bygherrer, arkitekter og offentlige institutioner.

Kurt Leth, Højbjerg
“Kenneth Mathiasen har været en meget god og fin samarbejdspartner, da vi skulle udvide vores sommerhus i Søndervig (se her).

Han har altid været klar til at løse problemerne/opgaverne hurtigt, nemt og uden dikkedarer.

Ombygningen er i den grad blevet som vi havde tænkt os. Vi har i 2015 fået udvidet terrassen med en afskærmning i en kombination af træ og hærdet glas (se her) som Kenneth også lavede for os.

Vi kan kun give Kenneth de varmeste anbefalinger.”​


Marianne og Jens Davidsen, Herning
I forbindelse med tilbygning til vort sommerhus i Søndervig var det et kardinalpunkt for os, at det efterfølgende ikke åbenlyst kunne ses, at der var tale om en tilbygning.

Det krav har Mathiasen Byg i den grad kunnet opfylde til punkt og prikke og ikke mindst – til aftalt tid.

Vi er meget glade for det endelige resultat, og det har været meget positivt, at have Kenneth og hans personale til at komme med ideer og løsninger.
Vi har selv boet i sommerhuset en stor del af byggeperioden, og det har været en fornøjelse at følge de dygtige og sympatiske håndværkere.​

En varm anbefaling herfra.​


Mette & Frank Høy, Silkeborg
“I forbindelse med en større vandskade i vores sommerhus i Klegod, kontaktede vi KennethMathiasen, som vi i forvejen havde en smule kendskab til, og havde hørt godt om.

Og selv om det var lige op mod sommerferien svigtede Kenneth ikke. Han udarbejdede et meget gennemarbejdet tilbud på opgaven. Et tilbud som var så professionelt udarbejdet, at også forsikringsselskabet kunne godkende det uden bemærkninger, og som vi ikke et øjeblik var i tvivl om ville sikre husets værdi efter renoveringen.​

Kenneth sørgede for kontakten og indgå aftaler med de andre håndværkere, således at renoveringen kunne forløbe fejlfri, selv om udbedringen skulle foregå i månederne juli og august.

​Det var dejligt at kunne tale med Kenneth om store og små detaljer ved arbejdet, og Kenneth bidrog med mange gode forslag til materialer og opmærksomhedspunkter.

​Arbejdet blev udført omhyggeligt og med stor kvalitet. Og selv om opgaven var berammet til at vare 6 uger, lykkedes det at få opgaven afsluttet på kun 4 uger. Virkeligt skønt!

Det udarbejdede tilbud blev overholdt og der var ingen ekstra udgifter til os, så stor respekt herfra, Arbejdet er nu afsluttet og vi glæder os over resultatet.

Så stor tak til Kenneth Mathiasen for et godt og konstruktivt samarbejde. Vi kan varmt anbefale Kenneth Mathiasen, og vil ikke være i tvivl om hvem vi vil bruge en anden gang, hvis vi står og har behov for en dygtig og pålidelig håndværker.


Lene & Hugo Hjersing, Brande
“Det har været en fornøjelse, at have Kenneth og hans ansatte på vores projekt ude i sommerhuset.

Alt er gået efter det aftalte, gået lige efter den skitserede plan og vi er rigtigt tilfredse.

Min mand og jeg vil bestemt give Kenneth Mathiasen de bedste anbefalinger.”


Carsten Lund, Gentofte”
Kenneth Mathiasen fik til opgave at total renovere vores sommerhus, hytten, ved Nørre Lyngvig fyr på Holmsland Klit (arbejdshus bygget til fyrets arkitekt af vor familie i 1907).

Renoveringen blev udført til fuld tilfredsstillelse.
Vi kan varmt anbefale Kenneth Mathiasen og hans team.”
Inger Bollerup, Kolding”

Ved et stormvejr fik vi ødelagt en terrassedør mod vest. Vi kontaktede Kenneth Mathiasen og han sørgede straks for afdækning og nødtørftig reparation.

Firmaet, det havde produceret døren fandtes ikke længere, men her tog Kenneth over og sørgede for, at finde en der lignede og som passede perfekt i størrelsen. Vi havde selv meget travlt i denne periode, så Kenneth tog sig af taksatoren fra forsikringsselskabet, hvilket var en stor lettelse for os.

​Vi kan kun anbefale at bruge en så dygtig og effektiv håndværker som Kenneth Mathiasen.


Lotte Sikjær & Ole Christiansen
“Vores samarbejde startede efter vi havde en brand i vores sommerhus i Søndervig.

Branden startede i sparummet og teknikrummet udbrændte fuldstændigt. Efter en snak med taksatoren fra Codan, som anbefalede mig at kontakte Kenneth Mathiasen – og det har vi aldrig fortrudt vi gjorde.

Hurtigt og nemt fik vi i gang sat projektet og uden mange opringninger kunne jeg trygt læne mig tilbage, slappe og vide at projektet var i gode hænder.

Mit i opgaven, fandt vi ud af, at vi gerne ville have højglans døre i skabet ude i sparummet, det klarede Kenneth Mathiasen i et snuptag. Arbejdet har været tip-top – også VVS, EL og malerarbejdet!

Første dag, efter velendt arbejde, kørte Kenneth Mathiasen ud til vores sommerhus, for at kontrollere om skadeservice havde gjort rent, så vi atter kunne nyde huset, det var heldigt for os – for de havde glemt rengøringen! Hurtigt sendte Kenneth mig en mail og vi fik fat i skadeservice så huset kunne nå at blive rengjort før vores ankomst.

Vi kan varmt anbefale Kenneth Mathiasen som tømrer/byggesagkyndig. Vi følte os utroligt godt behandlet, og Kenneth Mathiasen, leveret et stykke godt håndværk og vist flot koordinering mellem de forskellige håndværkere.”


Erland Nørgaard, Westerland Feriehusudlejning, Søndervig”

I vores branche er vi afhængige af, en håndværker har en hurtig respons tid, da mange af de opgaver vi bliver stillet overfor i hverdagen, helst skal behandles indenfor 24-timer.

Westerland.dk Feriehusudlejning (besøg hjemmeside) gør ofte brug af Kenneth Mathiasen, da han og hans team af dygtige medarbejdere altid står klar i pressede situationer og virkeligt lever op til vore forventninger.
Tilbagemeldingerne fra vore husejere er positive, og det er jo dejligt, når vi som udlejningsbureau anbefaler Kenneth.

​Kenneth Mathiasen overholder altid en indgået aftale og jeg vil til enhver tid anbefale andre, at gøre brug af Kenneths faglige ekspertise.”​


Jesper Bjerregaard, Ikast”

Vi havde i forbindelse med et ombygnings projekt brug for en dygtig håndværker. Vi fik af et vennepar anbefalet Kenneth.

Vi er super glade for den måde opgaven blev løst på. Alle aftaler blev holdt uden at vi skulle bruge kræfter på at styre tingene, det hele gik helt af sig selv.
Vi fik det vi forventede og er super tilfredse. Det var alle pengene værd.

​Undervejs fik vi super gode råd af Kenneth og ved, at slutresultatet også blev bedre pga. af netop hans råd.

Vi anbefaler gerne Kenneth Mathiasen til venner og bekendte!”​


Lars Bollerup, Søndervig”

Arbejde i topkvalitet – Kenneth Mathiasen har for mig udført bl.a. et nyt køkken, nyt badeværelse, nye vinduer og en lang række af større og mindre reparationer.

Jeg har fået udført arbejde i 13 år af Kenneth Mathiasen, og alt arbejde der udføres er kendetegnet af ham!​

  • Er 100% ærlig
  • Holder hvad han lover
  • Arbejdet er altid i topkvalitet
  • Rydder altid op efter udført arbejde
  • Vender hurtigt tilbage når man ringer
  • Er god til at rådgive herunder fraråde/tilråde

Jeg kan derfor kun give Kenneth Mathiasen de bedste anbefalinger.”​


Erik Fredens, Aabenraa

“Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Kenneth gennem flere år. I vores sommerhus har han udført både mindre reparationer og en stor ombygning, og vi har hele tiden været super tilfredse.

Alle aftaler er blevet overholdt, både de arbejdsmæssige og de aftalte priser. Ekstra positivt har det været, at Kenneth løbende har inddraget os i selve arbejdsprocessen, samt kommet med forbedringsforslag også selvom disse har givet ekstra arbejde uden meromkostning for os.

Vi tøver ikke med at kontakte Kenneth Mathiasen næste gang der skal udføres en opgave, det er en mand man kan stole på.”​


Anna & Peder Johansen, Brande”

Kenneth Mathiasen har ombygget vore fritidshus i 2 omgange. Så da vi var godt tilfredse med første ombygning var det naturligt at kontakte Kenneth igen da vi var klar til anden ombygning.

Det er vores oplevelse at Kenneth er god til at se muligheder når man har brug for ideer.

I byggeperioden havde vi en rigtig god kontakt og orientering om forløbet med Kenneth, og arbejdet var færdigt til aftalt tid.
Anna og jeg er meget tilfredse med kvaliteten af det arbejde der er udført af Kenneth Mathiasen.